Paul Surugiu a sprijinit financiar, prin Art by Fuego, talentul, determinarea și profesionalismul lui Ovidiu George Rusu, un tânăr de excepție, care pictează dumnezeiește, cu har și pasiune, icoane pe lemn și sticlă, tehnica sa fiind una desăvârșită!

Atunci cand arta se contopește cu vocația si divinitatea, rezultatul este unul pe măsura! De ce spunem asta? Pentru ca avem cel mai bun exemplu. La Bacau, in cadrul vernisajului „TAINA CULORILOR”, Paul Surugiu a sprijinit financiar, prin ART BY FUEGO, talentul, candoarea, determinarea si profesionalismul lui Ovidiu George Rusu , un tânăr de exceptie, care pictează dumnezeiește, cu har si pasiune, icoane pe lemn si pe sticla, tehnica sa fiind una desăvârșita.
Ovidiu e un modest, un caracter aparte si cauta sa-si transforme hobby-ul in profesie, el luând lecții de specialitate, ba chiar învață actualmente la un liceu cu profil vocațional. Deși are o vârsta frageda, operele sale sunt ca a unui profesionist, care cu dăruire si multă migala zămislește minuni cu adevarat sfinte.
Acum, cu ajutorul lui Fuego, el isi poate procura materialele atât de necesare si poate continua lucrul la aceste bijuterii compoziționale care, declara el, il împlinesc pe deplin! Mult succes, George!

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
02 octombrie 2016