Paul Surugiu alături de colega de bancă din anii studenției! Emma Lieder este o voce care reprezintă cu cinste diaspora româneasca. Suntem convinși că veți mai auzi de ea…

Orice artist trăiește, dincolo de familie, obligații și alte lucruri laice, pentru arta sa! Lecția e știută de toată lumea și e universal valabilă în toate cazurile, cu atât mai mult în situațiile în care ea se manifestă pe mai multe planuri – muzică și teatru. Proiectul ART BY FUEGO a debutat susținând această cauză, încurajând oamenii să-și urmeze pasiunile artistice, sprijinind financiar artiștii la început de drum ori în plină carieră, pentru a visa, pentru a avea aripi, pentru a duce la bună îndeplinire mai multe inițiative. Artistul, dincolo de faptul că este copilul publicului său, fiind dus pe brațe de aplauze, mai are o imensă calitate – aceea de a putea transforma, la propriu, percepții, gusturi, atitudini și suflete.
Azi vă spunem pe scurt, în linii mari, o poveste emoționantă și nobilă. Este vorba despre Adriana Turcu, născută la Bistrița Năsăud, stabilită de ani buni în Spania, soprană, o voce sublimă, capabilă de a cânta multe genuri, pe numele ei de scenă EMMA LIEDER. Adriana joacă și teatru, fiind și o talentată actriță. Drumul i-a fost pavat cu multe încercări, iar parcursul său artistic a continuat ca un refugiu din toate problemele vieții. O luptătoare, Adriana este mama a două minunate fete, artiste și ele, una fiind cântăreață și una pictoriță.
https://www.youtube.com/watch?v=oFWhXz5Rqbc
Pentru a putea supraviețui în plan artistic în Spania nu e simplu, mai ales atunci când alegi să îți menții coloana și să nu faci compromisuri, așa cum a fost Adriana. Deși are planuri mari și inițiative admirabile, aceasta are nevoie de promovare și de susținere din partea celor care mai cred în frumos. Aici intervine Paul Surugiu care a sprijinit-o pe EMMA LIEDER, după numele de scenă, prin ART BY FUEGO-ARTĂ PENTRU SUFLET, pentru ca aceasta să continue traiectoria carierei sale și să ducă la îndeplinire câteva proiecte ambițioase despre care sigur veți mai auzi.
https://www.youtube.com/watch?v=fZqWfs5wQWQ
Ineditul apare acum. Adriana și Paul au fost colegi de facultate, în anii 90, în București, fiind pe atunci cei mai buni prieteni și chiar colegi de bancă. Între timp drumurile i-au despărțit, fiecare ajungând pe alte scene, cu genuri muzicale diferite, dar acum, după aproape 20 de ani, s-au regăsit, iar Paul a încurajat-o pe Adriana să creadă în continuare în visele pe care amândoi le-au avut pe băncile școlii, la Facultatea de Teatru, clasa Adriana Piteșteanu și Marius Țeicu! Mult succes, Adriana! #artbyfuego#emmalieder
https://www.youtube.com/watch?v=V5Hq7Lcydpk
https://www.youtube.com/watch?v=qMioj51LlEw

 

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
10 decembrie 2016