Paul Surugiu alături de pictorul și graficianul Aurelian Antal! Art by Fuego susține valorile României!

Când a luat naștere proiectul ART BY FUEGO, dincolo de pasiune și dăruire, scopul a fost unul bine definit. Acela de a sprijini marile valori și de a încuraja tinerele talente să prospere, să continue un drum pavat cu succes. Nu e o laudă, nu e nici măcar o confirmare. Toate aceste povești de bine prezentate sunt roadele unei inițiative în care nu e doar meritul lui Paul Surugiu Fuego. Zeci de oameni s-au alăturat, au achiziționat tablouri și în acest fel Paul poate schimba, poate îmbunătăți, poate ajuta.
Inițiativa admirabilă face azi un popas la mare pictor și grafician român, un intelectual rasat, un om de cultură, un mare artist plastic, de-o sensibilitate cum rar ți-e dat să întâlnești, aparținând curentului suprarealist, din Dorohoi – AURELIAN ANTAL. Arta sa e onestă, pictând viața cu accente poetice, transformând fiecare operă într-o bucată de suflet care nu are cum să nu te emoționeze.
Sănătatea nu este de partea lui în prezent, dar bucuria de a picta îl mână în continuare în luptă.
Paul Surugiu l-a sprijinit pentru tratamentul său și pentru o viitoare expoziție, ca un simbol al prețuirii și modalitatea concretă de a arăta că arta oamenilor memorabili ai acestei țări trebuie mult mai mult promovată. Aurelian Antal este unul dintre cei mai speciali pictori contemporani, poate prea puțin cunoscut publicului larg, cu numeroase premii și expoziții. Arta sa e tăcută, nu epatează și așteaptă timidă privitorul. Eternitatea este deja de partea ei! Și uite-așa, ART BY FUEGO continuă să facă mult bine!

 

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
16 septembrie 2016