Paul Surugiu-Fuego a sprijinit-o prin proiectul său pe actrița Marilena Salan!

Diminețile deschid zâmbete cum la fel razele soarelui ajută chipul nostru să strălucească la lumina zilei. Poetică sau nu, viața nu e simplă și uneori are nevoie de întărituri, de sprijin și de o vorbă bună pentru a merge mai departe. Nu se întâmplă să apară foarte des și cu atât mai puțin ca o surpriză sinceră care vine, ca semn de prețuire, din partea unui artist cu o inițiativă nobilă.
Un exemplu bun și demn de urmat este cel al lui Paul Surugiu, care pictează și face acte de caritate. Nu ca să impresioneze, ci ca să ajute. Iar noi vi le arătăm pentru că așa e firesc, pentru că ajutorul acesta implică și oamenii care au achiziționat tablouri și care și-au pus speranțe în reușita lui.
La vernisajul FLORI DE ROUĂ, ad hoc, ART BY FUEGO a făcut două actrițe fericite. Una dintre ele a fost Doina Ghițescu, despre care v-am povestit luni și cealaltă a fost MARILENA SALAN, actriță de-un umor molipsitor și-o prezență specială, cunoscută sub denumirea MISS XXL.
Aceasta a venit ca admiratoare a lui Paul la simpozion, ea jucând, în urmă cu peste 15 ani, în primul său videoclip. Dar la vernisaj, profund emoționat de povestea ei, de greutățile pe care le poartă cu demnitate, de faptul că și-a pierdut jumătatea cu foarte puțin timp în urmă, iar acum se descurcă greu, Paul a sprijinit-o pe Marilena prin ART BY FUEGO, în fața audienței, momentul în sine fiind unul emoționant. Aceasta din urmă a mulțumit spunând că rari sunt cei care mai fac gesturi de maniera asta în perioada actuală!