Paul Surugiu-Fuego, alături de Ana Sofia Chereches! Un copil talentat de care veți mai auzi!

Duminica trecută, în cadrul emisiunii „DRAG DE ROMÂNIA MEA”, ați cunoscut-o pe Ana Sofia Cherecheș, o minune de copil plin de talent. Ne-a impresionat pe toți cu delicatețea și gingășia sa, cu felul în care vede și simte ea muzica, cu stilul interpretativ și creațiile proprii. Paul a sprijinit-o prin intermediul proiectului ART BY FUEGO, ca o recunoaștere a valorii sale și a felului minunat de pune pe note bucuria vieții ei, dintr-o inspirație cerească. La doar 10 ani, Sofia cântă divin la pian și își compune propriile opere.
E modestă, dar plina de vervă si aplomb, atunci cand interpreteaza la pian. Cu o tehnică deosebită, Sofia vede în muzica salvarea sa, bucurie nemăsurată și un viitor pe măsură. Studiaza pianul de mai bine de patru ani, cu profesori remarcabili precum Gabriela Stepan sau Gratiela Popescu.
Sofia are numeroase premii, atat la compozitie, cat si la interpretare, susținând până acum o mulțime de recitaluri. A publicat mai multe culegeri cu propriile sale creatii si e cu adevarat un fenomen muzical, o mică stea, ce merită să fie promovata.

sursa: www.facebook.com/artbyfuego/