Paul Surugiu-Fuego alături de pianista Georgia Ilieș! Art by Fuego sprijină tinerii talentați și valorile României!

„ART BY FUEGO-ARTĂ PENTRU SUFLET” se plimbă prin țară, organizând vernisaje remarcabile, cu un scop. Acela de a face bine, de a ajuta pe cei care într-adevăr au nevoie de asta, artiști la început de drum, ori ajunși la final de carieră. După cum vedeți, ne părăsesc din ce în ce mai mulți și din păcate n-avem cum să le mulțumim suficient. Nici cum să-i ajutăm mai deplin. Dar putem face ca arta să aibă continuitate, să strălucească.
Asta s-a întâmplat la Bacău, când pe scena Centrului de Afaceri, joia trecută, pe 22 septembrie, a luminat întreaga audiență cu frumusețea și talentul său, minunata GEORGIA ILIEȘ.
Ea a fost sprijinită de Paul Surugiu și proiectul în cadrul evenimentului pentru a putea să-și continue studiile și astfel să clădească o carieră de succes. E modestă, e timidă, dar se dezlănțuie la pian. Cu o tehnică deosebită, Georgia vede în muzica salvarea sa, bucurie nemăsurată și un viitor pe măsură. Are 12 ani și studiază pianul de la 9 ani împreună cu profesorul Dragoș Lungu, care are o școală prestigiosă în Bacău, ce organizează, de patru ani, Festivalul Internațional de pian Frederich Chopin.
Georgia are numeroase premii, susținând până acum o mulțime de recitaluri. E cu adevărat o mică stea și merită să fie susținută. Maestrul Kerestely a aplaudat-o la scenă deschisă, iar sala a fost în delir atunci când a interpretat, cu sensibilitate, două partituri dificile la instrumentul care o face un copil împlinit.
Mult succes pe drumul ales, dragă Georgia!

 

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
28 septembrie 2016