Paul Surugiu-Fuego: „Eu știu că la un moment dat, indiferent de direcția în care ne îndreptăm, arta ne va salva!”

Arta e o fereastră către absolut! Nu e vorbă goală, nu e nebunie, nu e nici măcar o pasiune nebună fără fundament! Arta, indiferent de cum, de cine ar fi făcută ea, indiferent de ne place sau nu, este o eliberare, un mijloc de a ne face mai buni, mai spectaculoși, mai înalți și mai demni!
„Arta nu se caută, nu se transformă și nici nu caută pe cineva pentru a putea fi apreciată. Indiferent de formele ei, arta are rol vindecător. Deține o putere inexplicabilă care ne poartă, obiectiv, în lumea viselor și-a frumuseții. Oricâte melodrame ar avea viața, oricât de greu ar fi să trecem peste obstacole, arta va fi mereu un refugiu, fie că e muzică, teatru, dans, literatură sau pictură.
Eu știu că la un moment dat, indiferent de direcția în care ne îndreptăm, arta ne va salva. Ea ne-a conturat într-o anumită perioadă și tot ea ne va educa și şlefui, fără să se impună sau să fie impusă. Nu, arta nu e pentru toată lumea, dar ea cuprinde înțelepciunea ce ne ajută să trecem mai simplu peste toate. Oferiți o șansă artei, primiți-i minunile!” (PAUL SURUGIU – FUEGO)

 

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
08.08.2016