Paul Surugiu FUEGO îi oferă unei tinere talentate șansa la un viitor mai bun! ART BY FUEGO face minuni! Maria Mădălina Lupu, o tânără de numai 11 ani, cântă cu virtuozitate la 9 instrumente de suflat…

Voința nu e un principiu din cărți! Nu e nici ambiție, nici mândrie! Voința este îmbinarea armonioasa a talentului cu munca, a spiritului înalt cu luciditatea unui om special care vrea cu orice preț sa-si depășească condiția si sa facă performanța.
Proiectul „ARTA PENTRU SUFLET” pune umărul la dezvoltarea tinerelor talente care au determinare si care-si doresc cu orice preț sa schimbe viitorul, formuland succesul.
Iată cum Paul Surugiu face un nou gest prin inițiativa sa, sprijinind-o financiar si promovând-o pe Maria Madalina Lupu, o tânara solista, de numai 11 ani, care cânta cu virtuozitate la 9 instrumente de suflat, printre care nai, talf, ocarină, fluier, cimpoi!
Mădălina e o binecuvântare pentru lumea in care s-a născut. Nu-i doar talentata si strașnic educata, e si puternica, punându-si in traista cu instrumente toate visele pentru o cariera fulminanta pe scenele lumii. Profund impresionat de interpretarea sa, de educație si de frumusetea spiritului, Fuego are o surpriza atât pentru ea, cât si pentru toți admiratorii săi!
Mădălina este acum, prin „ART BY FUEGO”, cu un pas mai aproape de îndeplinirea calitatilor sale.
Mai jos urmăriți un scurt filmuleț cu ea si Paul!