Paul Surugiu-Fuego: „Nu e nici o fală și nici o rușine să ajuți. Poate dacă am fi mai mulți, s-ar schimba mai multe!”

„Operele mele sunt simple. Așa îmi place să cred. Cel puțin florile. Sunt combinații de forme și culori, deloc planificate, care se aștern pe pânză.
Sincer, nu-mi imaginam vreo clipă că proiectul acesta va lua o asemenea amploare. Mi-a fost frică să-mi arăt pasiunea la început. Mă gândeam că nu sunt suficient de pregătit și că reacția celor din jur nu va fi pe măsură. Acum cred cu ardoare că nu am făcut un lucru rău și că pot, cu puțin sau cu mai mult, muncind, depunând efort, ajuta pe cei ce au nevoie. Repet, nu e o fală asta și nu aștept nimic de la nimeni, nici măcar mulțumiri.
Toate gesturile mele sunt publice pentru că e firesc să fie așa. Vorbim despre un proiect în care s-au implicat oameni, care au achiziționat lucrări. Vorbim despre o campanie la nivel național de susținere a artiștilor, ori cei mari, ori cei la început de drum. E firesc să-i arătăm, să-i sprijinim. Nu e nici fală și nici rușine să ajuți.
Poate dacă am fi mai mulți, chiar și așa, spunând celor din jur, s-ar schimba mai multe. Eu efectiv îmi pun sufletul, timpul, dăruirea pe pânză, pentru a face bine și pentru a realiza opere de care publicul și iubitorii de artă să fie mândri! Vă mulțumesc că-mi sunteți aproape! ” (PAUL SURUGIU – FUEGO)
Mai jos, două picturi noi – ROMANȚA ROZELOR și MĂRI DE VERDE CRUD – din colecția TAINA CULORILOR, ce vor fi prezentate în cadrul vernisajului ce va avea loc joia viitoare la Băcău, la Centrul de Afaceri, începând cu ora 19.00!

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
17 septembrie 2016