PAUL SURUGIU – FUEGO: Prima expoziție de pictură ”Flori de rouă” (Știrile Kanal D, 1 iunie 2016)

Paul Surugiu – FUEGO: Prima expozitie de pictura ”Flori de roua”
Când nu cântă, Paul Surugiu – Fuego pictează. Nu de ieri de azi, ci de când se știe. Din pasiune s-au născut atât de multe tablouri, încât îndrăgitul artist a organizat prima sa expoziție – ”Flori de rouă”.
Stela Popescu, Irina Loghin, Alexandru Arșinel, Teo Trandafir, Irina Loghin, Stela Enache și mulți alți artiști și prieteni au venit să-l susțină.
Paul Surugiu – ”Am pictat, pe pânză, toate florile pe care le-am primit, în cei 25 de ani de activitate, de la publicul meu. Ele nu vor muri niciodată. Ele sunt nemuritoare. Ele vor sta pe peretele cuiva, într-o casă.
Am încercat prin puterile mele și ale oamenilor care sunt în jurul meu ca prin acest proiect să ajutăm peste 50 de artiști. Eu cred că nu contează foarte mult sumele și banii, contează faptul că trebuie să-i prețuim pe acești oameni care ne-au alinat copilăria și ne-au făcut mai buni. Majoritatea fondurilor obținute din vânzarea picturilor mele merg către marii artiști ai României, dar și către tinerii artiști foarte talentați”, a declarat Paul Surugiu, la vernisajul expoziției.”
Sursa: Stirile Kanal D, 1 iunie 2016