Paul Surugiu-Fuego va avea propria emisiune la TVR 2! Urmărește-l în fiecare duminică începând cu ora 15:00! De acum vei avea duminicile mai frumoase!

Paul Surugiu-Fuego a fost mereu cunoscut pentru dragostea sa față de arta românească, față de limba română, de artiștii și valorile ei. Acum îi va aduce pe toți cei pe care-i iubește și prețuiește, ca simboluri ale României, la televizor, premiindu-i, arătând astfel că țara aceasta are numeroase motive pentru a străluci, are artiști iubiți, are calitate, valori și e plină de oameni care-au reușit, în sute de ani, să arate că avem vârfuri, genialitate și inspirație de dat și la alții.
Emisiunea „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, cu Paul Surugiu Fuego în prim plan, va debuta pe 7 octombrie, de la ora 15.00, pe TVR 2, și va fi o gală a divertismentului, în prag de Centenar, cu surprize, rubrici speciale, artiști de marcă și muzică de cea mai bună calitate. Un adevărat spectacol live, cu varietate, diversitate, folclor și tradiție, dar și cu celebrarea celor ce ne sunt modele. Publicul îl va vedea pe Fuego într-o ipostază unică. Nu va fi moderator, ci un amfitrion care va cânta cu invitații, va recita, va plânge și va oferi lecții pentru minunata Românie. Mai mult decât atât, printre altele, va arăta și tineri talentați sprijiniți prin proiectul său de pictură ART BY FUEGO!
“ Proiectul acesta se vrea a fi o celebrare a calității! Cei care mă cunosc știu că nu mă implic în orice fel de inițiativă. Oamenii știu că eu fac lucrurile cu seriozitate, astfel că și această emisiune va fi tratată la fel, încercând să o transform într-o frumoasă poveste despre România. Vor fi mai multe gale, distincte, cu eroi, oameni talentați, copii, emoții și valori pe care nimeni nu le poate contesta. Voi aduce tot felul de personalități, simboluri și voi încerca să îmbrac altfel ceea ce are țara mai frumos și mai special – arta și cultura sa! Asta pentru că mi-e drag de România mea!” (Paul Surugiu-Fuego)

sursa: www.facebook.com/artbyfuego/