Paul Surugiu o încurajează și o susține pe Andreea Motoc să-și îndeplinească visele! Admirați povestea unei timișorence cu real talent…

Pe această pagină nu vorbim doar despre frumos, despre pictură și ajutor! Încercăm să vă aducem în față exemple, oameni admirabili și povești de viață simple, dar pline de tâlc! Și chiar dacă lumea e sătulă de drame, fiecare episod de acest gen are câte o povață de care-i bine să luăm aminte! Așadar, azi este despre Andreea Motoc din Timișoara.
Înainte de a vă spune povestea ei trebuie să știți că oamenii speciali simt de două ori mai mult și mai profund încercările vieții, dar asta-i transformă în ființe puternice, de la care noi toți avem de aflat înțelepciuni multiple! Andreea este o lumină superbă, un copil mare care nu caută decât să ofere la rându-i lumină. Cu o determinare de fier, ea pictează idei, pictează suflete, pictează pentru și despre o lume mai bună și mai frumoasă.
Eleva la Liceul de Arte Plastice din Timisoara, clasa a 11-a, profil PICTURA, Andreea e o mica artistă. În clasa a 4-a sufera o interventie pe cord deschis pentru o malformatie cardiovasculara, fapt care o va marca afectiv emotional si o va determina sa foloseasca inima ca leit-motiv in lucrarile ei. Cu o constelatie cromozomiala particulara, trisomica, are o fire prietenoasa, calma si foarte sensibila cromatic, preferand in reprezentari o lume foarte colorata, in tonuri si culori vii, cu aspect naiv,sau usor abstract, bidimensionala, dar care iti lasa mereu un sentiment pozitiv, de apropiere si buna dispozitie.
Este scolarizata conform varstei, cu rezultate frumoase, obtinand diplome de mentiune ca pregatire scolara si diplome de participare la proiecte initiate de scoala sau expozitii locale, unde a prezentat lucrari pe sticla sau pe panza, sub indrumarea dascalilor ei, Prof. Eugenia Dragoi – Banciu, Prof. Veronica Adorian, Prof. Mariana Popescu. Isi doreste sa urmeze cursurile Facultatii de Arte din Timisoara, la una dintre sectiile de Pictura, Ceramica sau Design, iar Paul Surugiu și ART BY FUEGO este alături de ea! Mult succes, Andreea!

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
27 octombrie 2016