Paul Surugiu: „Renunț la o parte din vacanță ca să mă pot ocupa îndeaproape de pasiunea asta frumoasă care a devenit ca un viciu!”

Bănuiesc că știți deja detalii despre noua mea expoziție. Se numește VITRALII și debutez cu ea la Mamaia, pe 28 iulie. Toate bune și frumoase, numai că ce nu știți voi este faptul că m-am pus serios pe treabă. Mi-am zis că timpul e scurt și că nu e rău să renunț la o parte din vacanță ca să mă pot ocupa îndeaproape de pasiunea asta frumoasă care a devenit ca un viciu.
Rar trec 2-3 zile la rând fără să pictez ceva. Acum, vedeți voi, eu nu fac lucrări complexe. Mă joc pe pânză cu flori și case, în acrilic. Fac bine ulterior și nu vreau să pozez în cel care-i salvator, dar mi se pare firesc să construiesc decât să dărâm. E normal, dacă avem posibilitatea să o facem, să ne implicăm în viitorul unor tineri luminoși, ori să ne întoarcem privirea către cei mari.
Nu fac mai mult decât atât și știu că dincolo de ajutor stă de fapt intenția, recunoștința și confirmarea. Astea mă bucură cel mai tare! Vă las și mă pun la treabă, așteptându-vă la expoziție pe 28 iulie, de la ora 19.00, la Restaurantul Dorna din Mamaia! Zi faină!

fuego-pictand-2

 

sursa: www.facebook.com/paulsurugiufuegoofficial