Pe 5 septembrie, la Casa Poporului, artistul va prezenta o colecție spectaculoasă denumită sugestiv „Casa părintească nu se vinde”!

Pentru orice lucru facut cu profesionalism, e nevoie de dăruire si implicare! Intr-un fel sau altul, nimic nu se construiește fara atentie, fara a fi focusat pe ceea ce faci!
Paul Surugiu știe acest lucru si descoperă in orice moment noi surse de inspirație! Cu atât mai mult cu cât, pe 5 septembrie, la Casa Poporului, artistul va prezenta o colecție spectaculoasa denumită sugestiv „Casa părintească nu se vinde”!
Pornind de la ideea păstrării autenticității, Fuego si-a propus sa lucreze de zor toata luna august, renunțând la vacante, pentru a va surprinde cu emotii pe pânza – mici fragmente originale inspirate din casele romanesti străvechi, simboluri ale tradițiilor noastre fara de cusur! Așadar, a luat-o la pas pentru a descoperi frumuseți care sa-i ofere inspirație – lucru pe care vi-l recomandam si vouă, fara sa ezitați, pentru a cunoaște bucuriile ce sunt in jurul nostru!
„Promit opere speciale, pentru ca aceasta noua tema ma relaxează si-mi trezește amintiri de neuitat. „ART BY FUEGO” este proiectul care aduce liniște si împliniri, pentru mine si pentru voi!” (Paul Surugiu)

sursa: www.fanclubfuegoromania.com
07.08.2016