Performanță susținută prin proiectul ART BY FUEGO! Bianca Preda și Andrei Ghiță au, de astăzi, costumații noi pentru concursurile de dans!

Performanța se face cu muncă, cu ore intense, cu vise spulberate, cu speranțe înfrânte, cu bucurii uitate și renunțări majore. Poate sună dur, dar lucrurile speciale în viață cer sacrificii. Cumva, performanțele se realizează de unul singur, dar e trist atunci când în calea luminii și a ascensiunii intervine un factor haotic, meschin și care n-are scrupule – banul.
Ideal ar fi ca performanța să nu includa acești termeni, dar se pare că uneori, sărăcia poate fi un impediment în dezvoltarea unor reale talente ce pot duce România pe cele mai înalte podiumuri.
Așa a fost în cazul BIANCAI PREDA și a lui ANDREI GHIȚĂ, doi tineri campioni la dans care s-au văzut în situația ingrată de a renunța la dans și la performanță din lipsa banilor. Cazul lor a fost prezentat în cadrul emisiunii LA MĂRUȚĂ, iar Fuego, impresionat de poveste și de talentul copiilor a sunat și le-a oferit ajutorul său prin proiectul ART BY FUEGO – ARTĂ PENTRU SUFLET.
Iată cum inițiativa aceasta remarcabilă face o nouă minune. Cei doi dansatori, deținători a peste 100 de medalii, participând la concursuri în mai multe țări precum și în România, au fost sprijiniți de către Paul, acesta realizându-le prin ART BY FUEGO costumele celor doi pentru următoarea competiție, precum și încălțămintea. Astfel, tinerii vor putea face performanță în continuare.
Bianca și Andrei sunt din Ploiești și dansează de la vârsta de patru ani. De atunci, copilăria lor a stat sub semnul antrenamentelor, a sacrificiilor, a grijilor și a bucuriei de a dansa.

fuego-dans-2
Acum, crezând în ei, în talentul lor și în felul în care și-au ținut, cu demnitate, fruntea sus, fără să ceară, alegând să lupte, Paul Surugiu le-a oferit șansa de a spera la titlu și de a merge mai departe.

 

“Eu știu ce înseamnă să faci sacrificii. Știu cum e să nu ai! Și chiar dacă nu-i pot ajuta pe toți copiii, fac, cu acest proiect, gesturi pentru cei talentați. Atât cât reușim împreună cu cei ce apreciază arta mea și investesc în ea. Bianca și Andrei sunt artuiști care pot acum să viseze mai mult și să lupte pentru performanță prin ART BY FUEGO!” (PAUL SURUGIU)