Personalitățile bârlădene au fost premiate în cadrul vernisajului „Iubirea înflorește primavara”! Paul Surugiu prin Art by Fuego-Artă pentru suflet promovează excelența…

Excelența nu este o stare de fapt, e un cumul al mai multor ani, a mai multor eforturi și a unei vieți dedicate întru-totul unui domeniu de activitate. Excelența este, până la urmă, o recunoaștere a celor din jur pentru performanțele și un fel de a spune mulțumesc pentru tot efortul și toate sacrificiile de a da naștere frumosului, în toate formele posibile ale acestuia. Tocmai din acest motiv ART BY FUEGO se înclină în fața oamenilor care fac și au făcut performanță și care au dovedit că sunt modele în domeniile lor de activitate!
Este și pentru noi o onoare să putem oferi distincții în semn de apreciere pentru toate valorile contemporane, care sunt printre noi și care trebuie aplaudate acum, cât trăiesc. Suntem onorați să vă arătăm oamenii mai puțin celebri care au făcut din existență un crez dedicat unor vocații nobile!
Așa se face că la Bârlad, la vernisajul-eveniment „IUBIREA ÎNFLOREȘTE PRIMĂVARA”, desfășurat la Salonul Royal . am premiat cu distincții de onoare mai multe personalități ale orașului, printre care domnul profesor Gruia Novac, poetul Andrei Petrus, domnul profesor Serghei Coloșenco și mulți alții.
Nu mică ne-a fost mirarea când am descoperit adevărate simboluri pentru societatea românească, toți cei trei menționați anterior fiind și cetăței de onoare ai orașului, dar și vârfuri în domeniile lor, dedicându-și anii în formare, în creație, în șlefuirea unui frumos durabil. Le mulțumim pentru prezență, pentru vorbele speciale și pentru toată cariera!

 

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
21 martie 2017