Pictorița Larisa Covaciu a fost sprijinită de proiectul lui Paul Surugiu-Fuego!

Anul cel nou nu putea aduce decât un suflu special pentru Paul Surugiu, care urmează să ne propună în lunile următoare, opere speciale și o mulțime de surprize, cu expoziții și vernisaje, pentru a menține ritmul pasiunii sale și pentru a face în continuare fapte admirabile cu proiectul ART BY FUEGO.
Așa cum s-a întâmplat în cazul minunatei și talentatei COVACIU LARISA din Buzău, o tânără ce pictează cu sufletul, studiază și care la rându-i, crede că arta va salva la un moment dat lumea, ori o va face, măcar pentru câteva clipe, mai frumoasă și mai deplină.
Larisa studiază pictura din copilărie, ca hobby, participând la numeroase concursuri, câștigând premii importante. Face asta pentru că acolo e universul ei, iar temele pe care le abordează sunt variate, de la iconografie (icoane pe lemn, pânză, sticlă), până la natură statică sau portrete.
Cu o tehnică specială, Larisa este un talent ce merită susținut și promovat, căci harul său are toate șansele de a face din ea un nume reprezentativ în domeniul de activitate artistică pe care și l-a ales. Paul Surugiu a sprijinit-o pe Larisa prin ART BY FUEGO, dându-i o șansă și încredere în forțele sale.
Gestul acesta o responsabilizează pe Larisa și cu siguranță, în ani, veți mai auzi de calitățile și performanțele sale!

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
9 ianuarie 2017