Pictorița Marinela Măntescu sprijinită de Art by Fuego!

Indiferent de viziune și de formă, arta este adresată tuturor oamenilor. De la propagarea ei, fiecare alege mai departe ce preferă să iubească și ce nu! ART BY FUEGO nu face astfel de categorisiri și nu include oamenii sau artiștii în diverse prototipuri. Pentru că e zi de sărbătoare, vă prezentăm azi un proiect remarcabil realizat de echipa ART BY FUEGO.
Este vorba despre un sprijin acordat de Paul Surugiu unei artiste fenomenale, unul dintre cei mai renumiți pictori contemporani – doamna MARINELA MĂNTESCU, discipol al marelui Corneliu Baba, cu o carieră impresionantă, sute de expoziții naționale și internaționale și desigur, nenumărate premii.
Dar ce nu a avut niciodată doamna MĂNTESCU este un catalog de elită, iar la aflarea veștii, Paul s-a oferit să-i realizeze, prin ART BY FUEGO, un album de artă remarcabil.
După luni de muncă, echipa ART BY FUEGO a scos acest catalog, care este o bijuterie și care adună laolaltă cele mai frumoase picturi ale artistei, într-un melanj armonios de culoare, sensibilitate, texte sublime, poezie și frumusețe.
Iată cum Paul promovează și sprijină artiștii mari, încurajând calitatea și profesionalismul.
Marinela Măntescu se încadrează în categoria pictorilor care și-au dedicat viața pânzei. Poate că aceasta nu i-a răsplătit cum ne imaginăm noi, dar în schimb le-a oferit satisfacții profesionale și personale imense. Cu o carieră covârșitoare, doamna Măntescu are de acum un catalog spectaculos grație lui Paul!
Iată mai jos imagini de la ultima expoziție a artistei, la care Paul a fost prezent, precum și imagini cu albumul mai sus menționat!

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
17 aprilie 2017