Pictorița Roxana Scurtu cucerește Spania! Art by Fuego a fost alături de ea…

Temperaturile extrem de scăzute din această perioadă nu ne opresc din a vă prezenta oameni remarcabili, definiți prin munca lor. Într-un fel sau altul, toate portretele, toate descrierile atent subliniate pe această pagină și sprijinite de Paul Surugiu au fost recomandate de talent, de felul profesionist prin care eroii lor și-au atins o mică parte din ce le-a fost hărăzit.
Azi vi-o prezentăm Roxana Scurtu, o superbă tânără ce trăiește în Spania. Roxana, pe numele ei de scenă Rox D’Onyx, este o adevărată oază de artă, pictând și cântând cu aceeași lejeritate în ambele cazuri, transformându-și viața într-o continuă sursă de inspirație.
Operele sale au fost apreciate de renumiți artiști plastici, iar visul său este acela de a avea o expoziție exclusivă dedicată ei, cu toate lucrările remarcabile.
Vocea a moștenit-o de la mama sa, Emma Lieder, cea despre care știți din poveștile noastre că are un talent special. Așadar, o familie întreagă în care frumusețea și dragostea pentru artă au devenit valori de neprețuit.
Roxana a susținut mai multe recitaluri în Spania, iar picturile sale impresionează, instigă și atrag prin puterea talentului și prin sensibilitatea și acuratețea realizării. Paul Surugiu a fost alături de Roxana, oferindu-i încredere printr-un suport financiar ce o va ajuta să-și achiziționeze materiale pentru operele sale ulterioare.
Rox D’Onyx își dorește să ajungă artist plastic profesionist și solistă de renume în același timp! Are toate șansele! Noi îi dorim succes!

 

ROXANA SCURTU ȘI LARISA COVACIU ÎI MULȚUMESC LUI PAUL SURUGIU

Atunci când faci bine, nu întârzie să vină și mulțumirile. Ajutoarele realizate de Paul Surugiu nu sunt făcute pentru asta, în schimb tinerii pe care noi îi promovăm și îi sprijinim țin să-și exprime recunoștința față de cel care a crezut în talentul lor formidabil și le-a întins, cu sinceritate și devotament, o mână. Iată că cele două minunate povești pe care vi le-am prezentat săptămâna trecută, cele două pictorițe minunate – LARISA COVACIU și ROXANA SCURTU, prin contur. Larisa și-a achiziționat materiale și cu entuziasm ne-a mărturisit că ambiția sa este acum mult mai puternică, dorindu-și să realizeze o expoziție specială în acest an.“Domnule Paul Surugiu, vă mulțumesc! Cu sprijinul pe care mi l-ati acordat am reusit sa realizez mai multe lucrari, achiziționându-mi materialele necesare. Am abordat de asemenea si stiluri noi, realizand prima mea lucrare abstracta. Ma bucur sa vad ca oamenii imi apreciaza arta si ca ma incurajeaza de fiecare data. Va doresc succes in continuare in tot ceea ce realizati!” (LARISA COVACIU)Roxana ne-a transmis un video de muțumire și a mărturisit că vorbele frumoase ale oamenilor, aprecierea și sprijinul i-au dat curaj. De asemenea, ea precizează că-i sfătuiește pe toți cei ce au talente să creadă în visele lor, indiferent de cât de dificil al părea drumul! Noi le dorim succes! #mulțumire #artbyfuego

Publicată de ART BY FUEGO pe Luni, 16 ianuarie 2017

 

 

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
13 ianuarie 2017