Pictorița Roxana Scurtu cucerește Spania! Art by Fuego a fost alături de ea…

Temperaturile extrem de scăzute din această perioadă nu ne opresc din a vă prezenta oameni remarcabili, definiți prin munca lor. Într-un fel sau altul, toate portretele, toate descrierile atent subliniate pe această pagină și sprijinite de Paul Surugiu au fost recomandate de talent, de felul profesionist prin care eroii lor și-au atins o mică parte din ce le-a fost hărăzit.
Azi vi-o prezentăm Roxana Scurtu, o superbă tânără ce trăiește în Spania. Roxana, pe numele ei de scenă Rox D’Onyx, este o adevărată oază de artă, pictând și cântând cu aceeași lejeritate în ambele cazuri, transformându-și viața într-o continuă sursă de inspirație.
Operele sale au fost apreciate de renumiți artiști plastici, iar visul său este acela de a avea o expoziție exclusivă dedicată ei, cu toate lucrările remarcabile.
Vocea a moștenit-o de la mama sa, Emma Lieder, cea despre care știți din poveștile noastre că are un talent special. Așadar, o familie întreagă în care frumusețea și dragostea pentru artă au devenit valori de neprețuit.
Roxana a susținut mai multe recitaluri în Spania, iar picturile sale impresionează, instigă și atrag prin puterea talentului și prin sensibilitatea și acuratețea realizării. Paul Surugiu a fost alături de Roxana, oferindu-i încredere printr-un suport financiar ce o va ajuta să-și achiziționeze materiale pentru operele sale ulterioare.
Rox D’Onyx își dorește să ajungă artist plastic profesionist și solistă de renume în același timp! Are toate șansele! Noi îi dorim succes!

 

 

 

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
13 ianuarie 2017