Pictorul de 11 ani, Rareș Ușurel, a fost sprijinit de Paul Surugiu și proiectul său caritabil!

Lumina din ochii unui tânăr plin de talent, care primește o speranță, printr-un ajutor concret, nu poate fi comparată cu nimic. Sigur că pentru mulți acestea par vorbe goale, dar credeți-ne, viitorul are nevoie de toți copiii ce pot, prin munca și voința lor, să ne facă lumea mai bună. ART BY FUEGO investește în ei și implicit în șansa de a avea tineri formidabili, care să facă performanțe.
La Brașov, la vernisajul „AMURG ÎN TRANSILVANIA”, Paul Surugiu a sprijinit cinci tineri magnifici. Printre ei, UȘUREL RAREȘ, un tânăr pictor de doar 11 ani. Este timid și timorat atunci când cineva vorbește despre munca lui, dar la vârsta pe care o are se arată a fi un nume valoros în domeniu, realizând și picturi în acuarelă și grafică și desen tehnic.
Crede că desenul este cel care-i va aduce în timp, satisfacții enorme și-și dorește să coloreze lumea din jur prin devotamentul său pentru artă. Are deja numeroase premii la activ și vrea să evolueze. Prin ajutorul oferit prin proiectul ART BY FUEGO, Rareș, elev premiant, își va achiziționa ustensile noi, materie primă, pânze și va realiza noi opere memorabile ce-i vor șlefui talentul și-l vor conduce către succesul pe care îl speră cu tot sufletul său!

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
21 aprilie 2017