Pictura se întrepătrunde permanent cu muzica

Pictura se întrepătrunde permanent cu muzica. Și ca imagine vizuală, și ca activitate. Așa se întâmplă cel puțin în cazul lui Paul Surugiu Fuego, care va lansa, pe 6 decembrie, împreună cu Euromusic și “LIBERTATEA”, un material discografic best-of cu cele mai fumoase piese de sărbători. Titlul albumului va fi “CRĂCIUNUL ESTE DOAR ACASĂ”, iar coperta va avea pe ea o operă superbă pictată de Paul, denumită “TESTAMENT”, aflată în prezent într-o colecție privată.
„Albumul acesta înseamnă copilăria, adolescența și cele mai frumoase amintiri ale mele. Mi-a venit ideea de a da astfel titlul de la ce trăiam cândva, momente de aur, în vremi grele, cu simplitate și muzică de calitate. Cu siguranță vă e dor de zăpezile de altădată, de acasă, de iernile în care nu vremea era importantă, ci fericirea noastră, aroma de cozonaci, de portocale și gutui, de măr și scorțișoară.
Dragii mei, anul acesta, tradiția de sărbători continuă cu un turneu de suflet, cald, romantic și vesel, în care, cu nostalgie, primim Crăciunul, cea mai frumoasă și deplină sărbătoare în viziunea mea. Împodobim și brazi, cântăm colindele arhicunoscute, ne aducem aminte de cândva!” (PAUL SURUGIU FUEGO)

22 noiembrie 2016