Picturile lui Fuego au ajuns cărți poștale. Colecția artistului Paul Surugiu se numește „La vie est belle”

Picturile lui Fuego (Paul Surugiu) au ajuns cărți poștale. Fuego (Paul Surugiu) declara, în urmă cu ceva timp, că nu i-ar strica mai puțină celebritate, însă iată că artistul vine acum cu ceva inedit și surprinde din nou.
Proiectul său “ART BY FUEGO” încearcă în permanență să vină cu noutăți, să surprindă și să producă efecte noi asupra publicului, prin inovații spectaculoase. Iată că mai nou, picturile lui Paul Surugiu Fuego, care face din pasiune opere de artă pe pânză, ajutând astfel marii artiști și tinerii talentați ai României, au ajuns … cărți poștale.
Împreună cu Asociația Culturală „REGAL D’ART” din Botoșani, artistul a introdus mai multe cărți poștale ce reproduc operele sale în circuitul poștal al României, acestea ajungând, peste tot în țară, la admiratorii și prietenii artistului.
Toate acestea s-au petrecut chiar pe 23 august, când Fuego a împlinit vârsta de 41 de ani, ocazie cu care artistul ni s-a confensat. A răspuns sincer la 20 de întrebări.
Colecția se numește „La vie est belle/Viața este frumoasă”, iar prezentarea este una spectaculoasă. Ele sunt imprimate prin serigrafie, pe un carton de cea mai bună calitate, având cotoarele rotunjite și aurite.
Pachetele de cărți poștale au un hrisov unic adăugat, hârtie veche, sfoară, levănțică și elemente de identificare din tablouri, alături de numele lui Paul.

sursa: www.libertatea.ro
29 august 2017