Picturile realizate de Paul Surugiu-Fuego pot fi admirate în fiecare duminică, la ora 15:00, la TVR 2, în cadrul galelor „Drag de România mea!”

Cele mai noi tablouri realizate de Paul Surugiu pot fi admirate duminica, de la ora 15.00, la TVR 2!
Acesta nu se consideră pictor și încearcă mereu să trateze cu maximă seriozitate fiecare tablou pe care-l realizează, mai ales că acesta ajunge ulterior pe peretele cuiva. Dincolo de ramele spectaculoase și nuanțele sau formele pe care le alege, un punct foarte important îl reprezintă titlul pe care îl dă fiecărui tablou, mereu inspirat din trăirile sale și din fiecare gând sau emoție pe care o trăiește în momentul respectiv. Paul Surugiu Fuego este omul detaliilor, omul pentru care fiecare amănunt contează, chiar dacă pentru alții acesta poate părea nesemnificativ sau lipsit de relevanță. El este cel care se ocupă direct și de înrămarea tablourilor sale. Alege forma corectă, supervizează procesul și nu se lasă până tabloul nu ajunge în prezentarea pe care o gândește el. Asta pentru că e de părere că e foarte important ca rezultatul final să fie unul pe măsura concepției lui și cumva în concordanță cu florile regale pe care le pictează.
Ramele pe care le-a folosit în ultimul an, pentru majoritatea picturilor realizate în pandemie, sunt din lemn masiv de cireș, de cea mai bună calitate, importate din Italia, cu foiță de aur. Așadar, tot ce e mai special pentru ramele acestor opere de artă plastică! Deși nu se consideră pictor, iată că această activitate a ajuns să-i definească cumva viața artistului, reușind în acești șase ani să expună în numeroase locuri și să-și vândă operele celor care iubesc frumosul, în starea lui pură. #artbyfuego

sursa: www.facebook.com/artbyfuego