Poetul și realizatorul de radio Sorin Poclitaru devine membru de onoare al proiectului Art by Fuego-Artă pentru suflet!

A oferi recunoaștere unor oameni care schimbă, prin toată activitatea lor și prin dăruirea supremă, lumea românească, este una dintre țintele ART BY FUEGO. Avem numeroși și importanți membri de onoare, peste 50, de la Mihai Cimpoi, Eugen Doga, Draga Olteanu Matei și Nicolae Dabija, până la Sofia Vicoveanca, Dan Hatmanu, Valentin Ciucă sau Felicia Filip. Și la vernisajul din Bucovina, cel care are numărul paisprezece din seria celor realizate de Fuego, am premiat mai mulți oameni remarcabili. Printre ei, poetul și jurnalistul SORIN POCLITARU, pentru activitatea culturală intensă, pentru felul de-a creiona lumea în vers înalt, ca într-o continuă descriere a veșniciei. Este unul dintre cei mai apreciați oameni de artă ai zonei, implicându-se activ în nenumărate acțiuni remarcabile de promovare a frumosului și-a muzicii de calitate.
Din generozitate, dăruiește mai departe, sprijină artiștii talentați, inspiră, fiind un neobosit descoperitor de înalt, ca într-o continuă și asumată misiune pe care știe că trebuie să o ducă cu succes la bun sfârșit.
Spirit boem, poet înzestrat, cu nenumărate volume de versuri lansate și cântece create, cu o măreție în descrierea unor idei poetice sublime, Sorin este om de radio, luptător pentru promovarea folkului românesc și are o singură armă de preț – cuvântul, pe care-l așază în locul potrivit, la momentul oportun. Pentru profesionalism, devotament, imagini de vers și încăpățânarea de a crede, cu tot sufletul, în calitate, poetul SORIN POCLITARU devine membru de onoare al proiectului ART BY FUEGO-ARTĂ PENTRU SUFLET!

#artbyfuego #soripoclitaru #paulsurugiufuego

sursa: www.facebook.com/artbyfuego