Președintele Fundației „Viitor de 7 stele”, interpreta și avocata Gabriela Grădinariu, a oferit artistului Paul Surugiu-Fuego trofeul de excelenta pentru activitatea sa în plan artistic și umanitar!

Tablourile lui Paul Surugiu-Fuego ajung întotdeauna sa capteze atenția, sa atragă prin nuanțe și tehnica, prin mesajul și titlul lor și desigur, prin emoția pe care o transmit!
Așa se face ca ieri, 6 iunie 2017, la Iasi, la Casa de Cultura a Studenților, Paul a expus câteva din ultimele sale creatii, atragând interesul publicului pentru arta făcută din pasiune!
Expoziția a fost una ad-hoc, dar oamenii au avut ocazia de a admira opere simple, flori sensibile, realizate cu dăruire de cel care considera ca arta sa nu e mai presus de a altora! El da naștere unor lumi și inspirații și caută frumosul, in sensul cel mai pur!
Iată mai jos câteva imagini de aseară, atunci când Paul a fost premiat de către presedinta Fundației „Viitor de 7 stele”, doamna Gabriela Grădinariu, o artista sensibilă, un om valoros, un avocat de succes și fără doar și poate, un promotor al culturii. De asemenea, Gabriela Grădinariu cânta cu emoție și dăruire, poezii puse pe muzica, gânduri alese și lumini, reușind în timp sa transforme aceasta pasiune intr-o activitate pe care o face cu brio.

https://youtube.com/watch?v=uBxjUpWxEaI%3Fecver%3D1

Paul a primit trofeul de excelenta pentru activitatea sa in plan artistic și umanitar! #expoiasi#artbyfuego#viitorde7stele

sursa: www.facebook.com/artbyfuego