Profesorul Daniel Condurache devine membru de onoare al proiectului Art by Fuego!

În cadrul vernisajului de la Iași, au fost acordate cinci premii de membru de onoare. Cel de al cincilea a mers către o mare personalitate, care nu a putut fi prezentă, trofeul foiind ridicat de către buna sa prietenă și colaboratoare, Irina Păcurariu.
Este vorba despre domnul profesor DANIEL CONDURACHE, acesta primind trofeul pentru vocația didactică, pentru seriozitatea și demnitatea sa, pentru activitatea universitară de peste 30 de ani. Un exemplu de implicare socială, un adevărat fenomen în mediul cultural ieșean, cu numeroase performanțe, prorector și profesor universitar la mai multe catedre, a definit în ani un caracter demn, al unui om integru, profesionist, pentru care principalul sens este acela de a creiona destine și de a le insufla dragostea pentru un anumit domeniu!
Un intelectual rasat, doctor în științe, descoperitor, mentor și promotor al jurnaliștilor veritabili din România, fiind inițiatorul primei publicații studențești din țară – OPINIA – de unde și-au început parcursul numeroși jurnaliști de prestigiu, maestru într-ale cuvintelor și-a tehnicilor prin care acestea ajung în mințile oamenilor, un “boier al principiilor” și calității, pentru toată activitatea sa, domnul DANIEL CONDURACHE devine membru de onoare al proiectului ART BY FUEGO-ARTĂ PENTRU SUFLET!

 

sursa: www.facebook.com/artbyfuego