Proiectul ART BY FUEGO a ajuns și în galeria maestrului Gheorghe Mihai Coron

Altruismul este cheia evoluției în artă. Și nu doar aici! Pentru a putea merge mai departe, oamenii au nevoie de confirmări, de încurajări și de atitudini pozitive din partea celor ce le sunt aproape. Sigur că și competiția joacă un rol important, dar dincolo de aceasta, bucuria și împărtășirea unor gânduri sincere fac cât o mie de realizări.
Paul Surugiu a dat dovadă în permanență de altruism la adresa colegilor săi. Iată că acum, de când pictează, primește la rândul său încurajări. Recent, la Galați, artistul l-a vizitat pe maestrul pictor Gheorghe Mihai Coron, un nume important în zona de artă. Pictorul Coron a apreciat munca lui Fuego și, mai mult decât atât, a lăudat inițiativa de a ajuta.
Proiectul ART BY FUEGO a ajuns astfel și în galeria maestrului, aducând acolo, prin Paul Surugiu, o fărâmă de energia pozită. La 78 de ani, împliniți chiar ieri, 19 aprilie, Mihai Coron continuă să picteze cu aceeași măiestrie ca în tinerețe. Numele său are o poveste interesantă, căci dacă e citit invers înseamnă NOROC.
Îl puteți găsi într-un spațiu cochet, de expozitie, în Galați, acolo unde stă și vorbește cu cei veniți să-i admire operele. Paul Surugiu a fost bucuros să-l redescopere, în universul său. Sigur că puțină lume îl cunoaște, dar Gheorghe Mihai Coron este un nume reprezentativ în arta românească contemporană, cu expoziții naționale și internaționale, cu lucrări în patrimoniul de stat și la muzeele de artă din țară. Este născut la Botoșani și crede în continuare că arta înnobilează omul, chiar dacă o înțelege sau nu. Mai jos vedeți câteva imagini de la această frumoasă întâlnire, câteva lucrări de-ale maestrului, precum autograful oferit lui Paul Surugiu. Totodată, noi vă încurajăm să căutați, să descoperiți marile valori ale artei românești!