Proiectul ARTA PENTRU SUFLET a sprijinit un tânăr care face performanță în rugby!

Pentru a face performanță, e nevoie de susținere, am mai spus asta! Dar nu numai în artă, ci în orice domeniu care necesită implicare și suflet! Indiferent ce ai fi, trebuie să așezi o bucată din tine în tot ce întreprinzi, altminteri toată munca respectivă este în van. Vă povesteam încă de ieri că la cea de a doua expoziție națională a pictorului PAUL SURUGIU – VITRALII – artistul a și făcut un gest umanitar remarcabil.
În premieră, ART BY FUEGO a susținut un tânăr sportiv. Astfel, NISTODE MĂDĂLIN GABRIEL, în vârstă de 12 ani, rugbyst, a fost susținut financiar prin acest proiect pentru a putea continua cariera începută în sport, acolo unde este nevoie, pentru a deveni parte din elită, de determinare, de forță, dar și multă implicare financiară, mai ales în România care nu investește cât ar trebui în tinerii ce vor să facă performanță.
Gabriel face parte din echipa A.S VULTURUL CUMPĂNA, dar pe lângă asta, el ia lecții de rugby și individual, încercând să fie cât mai bun. Se pare că e cel mai bun din echipa sa și conform antrenorilor, promite a deveni unul dintre vârfurile care vor dovedi că sportul e o artă!
Paul Surugiu a făcut un mic pas pentru cariera sa. Poate prea puțin, dar totuși un gest măreț și un imbold pentru a continua lupta frumoasă cu vocația aleasă. Felicitări, Mădălin!

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
02.08.2016