Sabrina Diacov a fost sprijinită de Paul Surugiu prin proiectul său! Noi susținem și prețuim valorile!

ART BY FUEGO este despre frumos, despre o pasiune și despre fapte umanitare remarcabile. Nimic altceva nu poate știrbi calitatea unor gesturi, a unor opere, a unei inițiative care ajută oamenii. Iar aceste ajutoare nu sunt puține, ba dimpotrivă. Proiectul a sprijinit mari artiști, tineri talentați care au nevoie de susținere.
Mai mult decât atât, Paul Surugiu a acordat mai multe premii în cadrul unor spectacole de tip festival care promovează tineri. Astfel, acum câteva săptămâni, Paul a oferit la Festivalul Internațional DAN SPĂTARU un premiu special, însoțit de un ajutor financiar care să clădească și mai durabil drumul câștigătorului.
Diploma a fost oferită pe scenă, în direct pe Neptun TV, de către OCTAVIAN URSULESCU, prezentatorul festivalului și membru de onoare al proiectului ART BY FUEGO. Câștigătoarea este SABRINA DIACOV, o frumusețe de fată, plină de talent, din Bragadiru. Aceasta a primit diploma și ajutorul financiar din partea lui Paul, alături de toate încurajările sale.
Sabrina cântă de mică, participând la numeroase concursuri și festivaluri, luând lecții de canto și dorind ca peste ani să strălucească în lumina reflectoarelor. Noi suntem de părere că va reuși pentru că întrunește toate calitățile – talent, frumusețe, demnitate, voință și carismă. Mult succes, Sabrina! Vom fi în continuare alături de tine, urmărindu-te, așa cum de altfel facem cu toți artiștii pe care-i sprijinim!

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
19 octombrie 2016