Salvați-l pe Andrei! Copilul cu suflet de înger are nevoie de sprijinul nostru… Art by Fuego a făcut-o!

Lumea lui Andrei e colorată. Vede în ea desene, oameni mari, lumină, părinții, lacrimi și-un viitor. Are trei ani și nouă luni, iar pentru el viitor înseamnă dragoste. Nu conștientizează, dar lumea asta a lui e plină de iubirea părinților și a celor din jur. A tuturor celor care au fost copii și-au avut parte de minuni pe care acum le văd cu alți ochi.
Nu strigă, nu cere, nu vrea. Doar zâmbește, iar în zâmbetul lui s-au așezat laolaltă toate lucrurile pure căci chipul său, dincolo de inocență, ascunde nevinovăție și candoare.
Tabloul simplu de mai sus este viața unui copil blând care are nevoie de ajutor, căci nu se poate bucura pe deplin de anii viselor și cei ai jocurilor. Andrei Coman a fost diagnosticat, pe nedrept, cu o afecțiune dură – autism în fază incipientă. De mai bine de doi ani părinții lui se luptă zi de zi să-i asigure tratatamentul necesar recuperării.
ART BY FUEGO, prin Paul Surugiu și proiectul său admirabil susține această cauză și-l ajută financiar pe Andrei Coman, copilul cu suflet de înger care are tot dreptul de pe lumea asta la un viitor. Artistul a donat ieri în contul micuțului și speră ca toți cei care-i aud și-i văd povestea să nu rămână insensibili la drama unui micuț care poate ajunge orice în viață, dacă are parte de tratament.
El are nevoie de patru ore, zilnic, de intervenţie comportamentală, iar costul pentru o şedinţă pe zi ajunge la 200 de lei.
Un calcul simplu ne indică faptul că întreaga cheltuială lunară se ridică la aproximativ 1.000 de euro, bani imposibil de strâns pentru o familie cu venituri normale, ce numără patru membri. În plus, niciun doctor nu poate estima cu exactitate cât timp este necesar pentru recuperarea lui Andrei. Cu alte cuvinte, cei aproximativ 10.000 de euro pentru un an de terapie s-ar putea dubla sau chiar tripla.
Părinții lui Andrei sunt eroi ai zilelor noastre, muncitori, mânuitori ai cuvântului fiind parte din media românească. Georgiana, mama sa, este jurnalist cu experiență, profesionist, cu o calitate esențială, aceea de a fi om, înainte de orice altceva. Artiști în felul lor, cei doi luptă cu soarta și încearcă, pe cât se poate, să-i dea posibilitatea lui Andrei să se bucure de ce-i în jurul lui, să poată crește, să poată studia, să poată iubi și râde, să poată plânge, să aibă o viață. Una pe care să o trăiască demn, fără condamnarea unui diagnostic crud. Andrei are o șansă! Salvați-l pe ANDREI!
Cine îşi doreşte şi poate să-l ajute pe Coman Andrei o poate face printr-o donaţie în contul afişat mai jos.
Cont Banca Piraeus
RO08 PIRB 4212 4037 3200 1000 (Coman Georgiana)
cod BIC: PIRB
Cod SWIFT: PIRBROBU
Număr de telefon: 0728 494 697
PAYPAL: georgianacristinacoman@gmail.com
De asemenea, cei care deţin o firmă şi vor să doneze cei 20 % din impozitul datorat către stat (conform legii sponsorizării) pot scrie pe adresa de mail georgianacristinacoman@gmail.com pentru a primi documentaţia necesară.

fuego-andrei2