Scriitoarea și pictorița Dorina Anghel, sprijinită de Paul Surugiu-Fuego și proiectul său ARTĂ PENTRU SUFLET!

Proiectul ART BY FUEGO a fost un pariu pus de Paul Surugiu cu el! L-a câștigat și iată cum, în mai puțin de un an, prin intermediul celor ce au crezut în el, peste 50 de artisti, mici și mari, au fost sprijiniți.
Lor li se adaugă și cazuri de oameni talentați și aflați la nevoie care nu vor să fie făcut public ajutorul acordat lor, căci da, Fuego pictează, iar mare parte a fondurilor obținute din comercializarea operelor merge către artiști – tineri, oameni pasionați, legende, sportivi, actori, muzicieni! Proiectul se adresează doar acestei categorii! Într-adevăr, viața e grea și dură, dar nici Paul Surugiu nu poate sprijini pe toți cei care se află în situații mai dificile.
După vernisajul de la Mamaia, Paul a făcut, după cum era firesc, mai multe ajutoare. Vi le vom prezenta treptat, dar azi vă spunem povestea doamnei DORINA ANGHEL, un om blând și cald, care și-a dedicat viața întreagă învățământului. Timp de mai bine de 45 de ani, ea a fost educatoare în satul Beceni din Buzău, acolo unde a format, din fragedă pruncie, zeci de generații și nume mari. Întotdeauna a avut o pasiune – literatura.
Doamna Anghel scrie, cu sensibilitate, poezie de dragoste și pentru copii, lansând până acum 3 cărți.
E modestă și nu-și dorește mare lucru, decât sănătate pentru a continua dragostea aceasta frumoasă și demnă pentru ceva ce o ține efectiv în viață. Dincolo de poezie, Dorina Anghel și pictează, dar neavând posibilități, picturile ei sunt realizate pe cutii de bomboane de ciocolată sau pe cartoane improvizate.
Prin Paul Surugiu, doamna Anghel își va putea cumpăra acum materiale necesare pentru a putea picta, dar și tot ce-i trebuie în această perioadă pentru câteva luni liniștite. ART BY FUEGO a fost alături de ea și de pasiunea sa formidabilă, care la cei 70 de ani ai ei, o face mai tânără!

 

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
05.08.2016