Scriitorul Emil Brumaru devine membru de onoare al proiectului Art by Fuego-Artă pentru suflet!

În cadrul vernisajelor-eveniment organizate de Fuego până acum, excelența a fost cuvântul de căpătâi. De ce? Pentru că e de bun augur să ne aplaudăm valorile, să le vedem, să le premiem și mai apoi să știm că există, undeva, cumva, oameni remarcabili care ne fac mândri români.
Astfel, la Iași, poezia a fost premiată, prin marele EMIL BRUMARU, un adevărat personaj, un om de calibru, cu o activitate impresionantă, cu multe fațete, un om al timpului prezent, un intelectual de marcă, un rege al vorbelor de seamă. Basarabean la origini, Emil Brumaru este un vulcan al poeziei, un romantic și-un sensibil, trăind cuvântul său la intensitate maximă.
Cu o carieră impresionantă, de aproape 50 de ani, și numeroase volume editate, Emil Brumaru incendiază în permanență conștiința colectivă cu valori reale, el însuși fiind un simbol al literaturii autohtone.
Venit dintr-o „rezervație de îngeri”, cu poezii elese, „o brumă de paiete și confetti”, într-o „infernală comedie”, un nonconformist, un spirit liber, un maestru al gândurilor înalte, un principe al principiilor, maestrul EMIL BRUMARU devine membru de onoare al proiectului ART BY FUEGO-ARTĂ PENTRU SUFLET!