Scriitorul Petru Demetru Popescu aduce mulțumiri proiectului realizat de Paul Surugiu! Maestrul a fost sprijinit financiar de Art by Fuego, la începutul acestui an!

În viață, oamenii pot spune mulțumesc, pot recunoaște atunci când bucuria și frumosul vine ca o răsplată pentru o întreagă viață pusă în slujba artei. Petru Demetru Popescu a fost sprijinit de Paul Surugiu prin proiectul ART BY FUEGO, iar maestrul îi mulțumește pentru apreciere și pentru atenția acordată!
PETRU DEMETRU POPESCU este cel mai prolific scriitor al României, cu peste 178 de cărți editate ( romane, poeme de toate genurile, proză, schițe, nuvele, antologii, legende, povestiri istorice ). Existența a stat mereu sub semnul literelor, iar experiențele sale fac subiectul unor descrieri spumoase.
N-ai zice că are peste 80 de ani. E modest și nu caută niciodată să primescă laude, deși are pentru ce, fiind cel mai vechi membru al Uniunii Scriitorilor, din 1958, dar și deținător a numeroase premii în literatură, printre care amintim PREMIUL OMNIA din 2015, premii de excelență din partea fundațiilor DACIA și FII GORJULUI, dar și două titluri de DOCTOR HONORIS CAUSA.
A fost formator, printre elevii săi numărându-se mari oameni politici precum Adrian Năstase și Corneliu Vadim Tudor. A fost prieten, deși urăște verbul “ a fost”, cu Mihail Sadoveanu, Camil Petrescu, Victor Eftimiu, Radu Gir, Tudor Vianu. Acum încearcă, deși e greu, să nu tacă. Dintr-un venit modest, scrie, trăiește și ne dă un exemplu de vitalitate nouă, celor mai tineri. ART BY FUEGO vă arată legendele și le oferă câte-o bucurie!

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
19 noiembrie 2016