Sculptorul Petrică Buhnici devine membru de onoare al proiectului Art by Fuego!

Excelența, pasiunea și spritul înalt au strălucit la vernisajul organizat de Paul la Brașov, săptămâna trecută! Acesta a acordat mai multe trofee de membru de onoare al proiectului său, iar printre cei premiați se numără și domnul Petrică Buhnici, sculptor, pentru spriritul înalt și pasiunea sa formidabilă pusă în slujba artei. Sculptor remarcabil, un vizionar, dând viață materiei prin toate ideile sale avangardiste, prin spriritul său neobosit și prin creația valoroasă. Un luptător pentru perpetuarea artei, manager al CENTRULUI CULTURAL din Codlea, este un mesager al frumosului și al unei forme de artă care are nevoie de revitalizare.
Naște cu trudă înaltul și încearcă, pe cât se poate, să păstreze vie imaginea valorilor românești, prin operele sale. Lucrările sale transmit sensibilitate și emoție și adună laolaltă cunoaștere, experiență și un strop de emoție.
Pentru pasiunea neobosită din activitatea sa, pentru implicarea în viața culturală a județului Brașov, pentru imaginație și creație, inspirație și devotament, domnul PETRICĂ BUHNICI devine membru de onoare al proiectului ART BY FUEGO – ARTĂ PENTRU SUFLET!

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
11 aprilie 2017