Soprana Ana Maria Donose devine membru de onoare a proiectului Art by Fuego!

Performanța și excelența n-au nici o legătură cu vârsta, ci cu bucuria de face un lucru la cel mai înalt nivel. ART BY FUEGO premiază oamenii care știu ce-i lucrul bine făcut, care-și dăruiesc sufletul în arta lor și care-au dovedit că sunt simboluri. Ana Maria Donose, prim solistă a Operei Naționale din Iași a devenit membru de onoare ART BY FUEGO, în cadrul unui eveniment de colecție, ce a avut loc în minunata Sală a Voievozilor din Palatul Culturii.
Trofeul a venit pentru eleganța și rafinamentul vocii sale, pentru talentul de a eclipsa și magnetiza publicul, având o ascensiune fulminantă. O luptătoare cu viața și cu toate episoadele acesteia, un exemplu de conduită, având o tehnică vocală de excepție și o frumusețe ravisantă. Prim solistă a Operei Naționale din Iași, a întruchipat în ultimii ani numeroase roluri de marcă, reușind astfel să cucerească scena ieșeană pentru totdeauna.
Publicul e captivat de felul în care interpretează, trăind muzica la propriu! Una dintre sopranele preferate ale maestrului Eugen Doga, o stea a scenei ieșene, un star în devenire, o divă și-o muză a creației, ANA MARIA DONOSE devine membru de onoare al proiectului ART BY FUEGO – ARTĂ PENTRU SUFLET! 

sursa: www.facebook.com/artbyfuego