Ștefan Tistu a fost sprijinit de Art by Fuego-Artă pentru suflet!

E formidabil cum unii tineri reușesc să-și creeze o lume proprie, un univers al artei lor, încercând, cu orice pas, să lupte pentru promovarea calității și a bucuriei de a face ceva bun pentru lumea și țara asta. Este cazul minunatului Ștefan Tistu din Buhuși, un excepțional pictor ce trăiește din acest talent, făcând din el un element definitoriu al vieții sale. Formarea nu i-a fost simplă și luptă cu ardoare pentru ca operele sale să poată ajunge la oameni!
Recent, după vernisajul de Brașov, Paul Surugiu l-a sprijinit financiar pe Ștefan, ca o mulțumire pentru tot efortul său!
Ștefan are o mulțime de proiecte de viitor, face tablouri cu teme diverse, pictează în ulei sau acuarelă, face grafică și desen decorativ, iar talentul său, șlefuit în ani, nu are margini.Iar timpul își va pune minunat amprenta asupra carierei sale, ajungând unul dintre cei mai mari pictori ai României! Totodată, Ștefan este grafic designer și creionează cele mai frumoase concepte pentru diverse proiecte. Este un artist complex, în adevăratul sens al cuvântului! Mult succes, Ștefan!

sursa: www.facebook.com/artbyfuego