Stela Enache devine membru de onoare al proiectului Art by Fuego-Arta pentru suflet!

Frumusetea si talentul fac mereu parte din proiectul ART BY FUEGO. Iar inițiativa aceasta spectaculoasa are câțiva prieteni deosebiți alaturi.
Astfel, marea si sensibila voce a unor capodopere din muzica romaneasca STELA ENACHE, a fost si la Bacau si la Iasi, iar noi am premiat-o pentru o carieră incontestabilă, pentru simplitate și altruism și pentru felul discret în care și-a trăit viața muzicală.
Artist erudit, cu o fină atenție pentru detalii și pentru frumos, Stela Enache este vocea anilor de liceu, este una dintre cele mai de succes interprete ale țării, cu numeroase șlagăre, piese de colecție, dar și turnee internaționale și naționale, mergând în cariera sa, pas la pas, alături de cel care i-a fost și soț, maestrul sunetelor, cel mai sensibil compozitor al românilor – FLORIN BOGARDO.
Înainte de toate, Stela Enache este un om veritabil, cu numeroase calități pe cale de dispariție – atenție, apreciere, frumusețe interioară, fair play, curaj, atitudine, devotament și implicare.
Toate acestea o compun pe cea care este una dintre cele mai apreciate figuri ale artei autohtone.
Cu o voce sensibilă și emoționantă și o carieră de aproape 50 de ani, Stela Enache devine membru de onoare al proiectului ART BY FUEGO-ARTĂ PENTRU SUFLET!

01 octombrie 2016