Stephanno: „Îi mulțumesc domnului Fuego pentru faptul că m-a ajutat. Înseamnă enorm să știu că visul meu poate prinde roade. Cred în muzică și în puterea ei…”

Atunci când scopul principal este acela de a oferi șanse și speranțe, nimic nu mai pare greu, complicat sau obositor. „ART BY FUEGO” încearcă, pe cât se poate, să-i sprijine pe tinerii cu potențial, pe cei care pot face ceva pe viitor și care strigă, cu demnitate, fără să ceară, după ajutor.
Unul dintre aceștia este ȘTEJAN VĂJEILĂ, un tânăr de 22 de ani, de undeva de lângă Ploiești, care cântă și care are planuri mari cu cariera sa. Paul Surugiu nu-l cunoaște, în schimb a fost plăcut impresionat de un demo pe care l-a primit de la băiat și atunci a hotărât că e cazul să-l ajute.
Astfel că, acum, cu ajutorul financiar primit din partea inițiativei lui Fuego, Ștefan va putea să-și filmeze propriul clip la aceasta piesă și astfel să se lanseze. Situația financiară a lui Ștefan este modestă, ba chiar dificilă, dar dorința sa nu are margini, el încercând, cu tot dinadinsul să-și depășească condiția. Și a făcut de toate pentru asta. A muncit din greu, a dansat, a făcut sacrificii pentru a putea ieși la lumină.
Iar acum lumina îi zâmbește. Ștefan este pasionat de muzică dance, iar numele său de scenă va fi STEPHANNO. Stilul său e unul fresh, iar piesa realizată poate concura cu orice melodie făcută de profesioniști. Acum, prin ART BY FUEGO, tânărul merge mai departe și pentru asta îi mulțumește lui Paul Surugiu care face fapte mărețe acordând atenție, o vorbă bună și un sprijin financiar tinerilor care mâine ne vor fi exemple și modele!

„Îi mulțumesc domnului Fuego pentru faptul că m-a ajutat. Înseamnă enorm să știu că visul meu poate prinde roade. Cred în muzică și în puterea ei și nu mă voi lăsa nici o clipă până ce nu voi dovedi că pot face treabă bună, cu atât mai mult acum, când Paul Surugiu și proiectul său m-au sprijinit!” (Ștefan Vâjeilă)

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
30.08.2016