Tablourile lui Fuego au devenit cărţi poştale | Click

Paul Surugiu-Fuego şi-a descoperit recent pasiunea pentru pictură. Lucrările sale, expuse la cele 8 vernisaje, în mai multe oraşe ale ţării, au fost vândute la preţuri care ajung şi la 1.000 de lei, bani care au intrat în contul a peste 130 de artişti aflaţi în impas financiar. Acum, prietenii săi vor beneficia de picturile lui, în miniatură, drept amintire.
Dacă în urmă cu câteva zile, Fuego (41 de ani)  declara că nu i-ar strica mai puţină celebritate, iată că  el loveşte din nou, căci tablourile sale s-au transformat în cărţi poştale. Împreună cu Asociaţia Culturală „REGAL D’ART” din Botoşani, celebrul solist a introdus, în circuitul poştal al României, mai multe vederi care reproduc operele lui.
”Sunt realizate în ediţie limitată şi vor fi distribuite la vernisajele mele! Am trimis deja câteva sute de exemplare şi admiratorilor mei din ţară”, ne-a spus Paul.
Cărţile poştale au fost realizate pe 23 august, exact în ziua în care cântăreţul a  împlinit 41 de ani.  Colecţia se numeşte „La vie est belle”, iar prezentarea e una spectaculoasă,  vederile fiind imprimate pe un carton de cea mai bună calitate, având cotoarele rotunjite şi aurite.
Pachetele de cărţi poştale conţin şi un hrisov unic, hârtie veche, sfoară, levănţică şi elemente de identificare din tablouri, alături de numele artistului.
“Sunt mândru de această realizare şi am certitudinea că ea va avea un ecou pozitiv! Ştiu că poate e de modă veche să mai foloseşti cărţi poştale, acum, în «Era Internetului», dar e un proiect de suflet”, spune artistul.
El va participa cu aceste cărţi poştale, ”Art by Fuego”, anul viitor, la mai multe concursuri de profil. Iar pe 11 septembrie, la noua sa expoziţie, ”De vorbă cu cerul”, de la Palatul Culturii din Iaşi, Fuego îşi va prezenta  noile tablouri şi va premia cinci mari personalităţi ale Moldovei.

sursa: www.click.ro
29 august 2017