Talentata interpretă Daria Bahrin a fost sprijinită de proiectul Art by Fuego-Artă pentru suflet!

În viață, pentru a reuși, e nevoie de muncă pe brânci, de determinare și puțin noroc. Nu, nu sunt zicale dintr-o culegere motivațională ci purul adevăr care stă la baza unei cariere de succes. Numai că vedeți voi, uneori, din ecuație, lipsesc anumite componente și-atunci lupta e mai anevoioasă. Aici intervine ART BY FUEGO și Paul Surugiu, care încearcă, printr-un sprijin financiar, să ajute tinerii la început de drum, să zboare, să creadă mai repede, să se miște mai în voie pe calea visului pe care l-au îmbrățișat.
Un exemplu de talent cât carul, atitudine, dezinvoltură, carismă, voce și frumusețe este DARIA BAHRIN din Iași. Ea făcut parte din componența vernisajului PARFUMURI DE ALTĂDATĂ de la Palatul Roznovanu, fiind sprijinită de către Paul. A impresionat audiența cu piesa Larei Fabian și a uimit pe toată lumea cu luciditatea și siguranța de sine.
Daria cântă de când se știe. Nu îi este ușor, mai ales că uneori problemele financiare îi pun piedici, dar vrea, crede, poate, dă din coate, luptă pe mai multe fronturi și își dorește să dovedească că viața a fost pentru ea o binecuvântare. Elevă iminentă, atât la școală, cât și la canto, având o tehnică impresionantă pentru un copil de 11 ani, Daria a participat la peste 100 de concursuri naționale și internaționale, de unde a luat, de la fiecare în parte un premiu, fie că era trofeu, mențiune sau premiu special. Pentru toți tinerii de vârsta, Daria poate fi un exemplu. Își trăiește copilăria, muncește, învață, cântă și face ce-i place! Mult succes, DARIA!

 

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
6 octombrie 2016