Tânara interpreta Astrid Muthu a fost sprijinita de proiectul ART BY FUEGO!

Marile talente strălucesc încă de la vârste fragede, reușind să-și impună talentul și personalitatea în toate conjuncturile la care ajung să fie personaje principale. Acești tineri talentați au nevoie de sprijin, de confirmări, de ajutor și de o mână întinsă din partea societății! ART BY FUEGO încearcă să-i ajute și să le faciliteze o fărâmă de viitor mai bun!
Iată că anul acesta, pentru a doua oară, la Sibiu, la Festivalul de interpretare CAPITALA MUZICALĂ SIBIU, unde participă tineri cu vârste cuprinse între 6 și 20 de ani, proiectul lui Paul Surugiu a fost partener.
Câștigătoarea premiului ART BY FUEGO a fost ASTRID MUTHU, o fată frumoasă și talentată din Oradea, care a interpretat exemplar o partitură dificilă, din repertoriul Giannei Nanini – MERAVIGLIOSA CREATURA, reușind astfel să obțină și trofeul festivalului. Astrid a participat de asemenea și la Vocea României Junior, trecând de primele etape, ajugând în echipa de pregătire a Innei. Noi îi dorim succes și sperăm ca visul său să strălucească mai departe, și prin noi!

30 august 2017