Tânara interpreta Astrid Muthu a fost sprijinita de proiectul ART BY FUEGO!

Marile talente strălucesc încă de la vârste fragede, reușind să-și impună talentul și personalitatea în toate conjuncturile la care ajung să fie personaje principale. Acești tineri talentați au nevoie de sprijin, de confirmări, de ajutor și de o mână întinsă din partea societății! ART BY FUEGO încearcă să-i ajute și să le faciliteze o fărâmă de viitor mai bun!
Iată că anul acesta, pentru a doua oară, la Sibiu, la Festivalul de interpretare CAPITALA MUZICALĂ SIBIU, unde participă tineri cu vârste cuprinse între 6 și 20 de ani, proiectul lui Paul Surugiu a fost partener.
Câștigătoarea premiului ART BY FUEGO a fost ASTRID MUTHU, o fată frumoasă și talentată din Oradea, care a interpretat exemplar o partitură dificilă, din repertoriul Giannei Nanini – MERAVIGLIOSA CREATURA, reușind astfel să obțină și trofeul festivalului. Astrid a participat de asemenea și la Vocea României Junior, trecând de primele etape, ajugând în echipa de pregătire a Innei. Noi îi dorim succes și sperăm ca visul său să strălucească mai departe, și prin noi!

ASTRID MUTHU ADRESÂND MULȚUMIRI LUI PAUL SURUGIU FUEGO

Câștigătoarea premiului ART BY FUEGO de la Festivalul Capitala Muzicală Sibiu , Astrid Muthu îi mulțumește lui Paul Surugiu pentru sprijinul acordat și strălucește alături de trofeul său! Iată în link-ul de mai jos și prestația sa din finală, atunci când Horia Moculescu i-a înmânat trofeul! #artbyfuegofaceminuni #sprijin #capitalamuzicalăsibiu #paulsurugiuhttps://www.youtube.com/watch?v=frBxr0wjLxM&feature=push-u&attr_tag=BqyOHEMuIvBrl9I5-6

Publicată de ART BY FUEGO pe Miercuri, 30 august 2017

30 august 2017