Tânăra interpretă Gabriela Neacșu a câștigat premiul “Art by Fuego”, oferit de Paul Surugiu pentru talentul și vocea incontestabilă!

Ne pregătim intens de următorul vernisaj ART BY FUEGO, de pe 18 octombrie, din Alexandria, dar continuăm să sprijinim tinerii talentați. Aceștia au nevoie de un imbold, de o confirmare a valorii și a parcursului de până acum. Așa se face că recent, Paul Surugiu a oferit un premiu la festivalul Mândru-i plaiul muntenesc, ce a avut loc în orașul Pătârlagele, județul Buzău. Câștigătoarea acestui premiu a primit și trofeul festivalului.
Ea are 11 ani și se anunță a fi o speranță a folclorului muntenesc, cu o voce specială, căldură și emoție. Gabriela Neacșu reușește să-și susțină visul și să parcurgă demn etapele afirmării. Nu-i pasă de cât e de greu!
A strâns o mulțime de premii în portofoliu până în prezent, dintre care amintim – LOCUL I LA FESTIVALUL INTERNATIONAL AL TINERETII 2018 MANGALIA, TROFEUL LA FESTIVALUL ART FEST BRASOV 2018 TROFEUL LA FESTIVALUL NATIONAL DOR DE CANTEC ROMANESC BUZAU 2018, LOCUL I BRASOV FIVE-FEST 2017! De asemenea, Gabriela se numără printre semifinaliști concursului Zestrea Neamului, organizat de Etno TV, în luna noiembrie. Folclorul e pentru ea totul, o formă de exprimare, găsind în muzică alinare și cea mai frumoasă formă de magie. Cu siguranță parcursul îi va fi presărat cu succes, pentru că-l merită pe deplin! #artbyfuego #sprijin #paulsurugiufuego