Tânara pictoriță Sofia Elena Juravle a fost sprijinită de proiectul Art by Fuego!

Copiii nu pun întrebări și nu caută din vanitate, ca și noi, motive pentru a vedea dincolo de ce știu și pot face. Copiii întruchipează puritatea și-ar fi nedrept să frângi universul unui tânăr doar pentru că viața te-a nedreptățit pe tine. ART BY FUEGO vine în sprijinul copiilor care pot trece dincolo de frumos și care au nevoie de lumini, mai mult decât câțiva bănuți într-un cont. Sigur că aceștia sunt importanți, dar gestul, promovarea și speranța sunt peste orice putere de a face un lucru constructiv.
Sofia Elena Juravle este eleva premianta a Scolii Generale Nr.13 Botosani, clasa a-II-a. Pictează! Lumea ei se descrie în nuanțe deschise, iar chipul angelic ascunde nu doar talent, ci și o educație exemplară, sensibilitate, frumusețe interioară.
Crescută ca la carte, Sofia a avut încă de mică o inclinatie deosebita pentru pictura Este la inceput de drum si sub atenta indrumare a profesorilor Scolii Populare de Arte(sectia pictura decorativa), experimenteaza teme si tehnici cit mai diverse, lucrarile ei pline de culoare si armonie, fiind premiate la importante concursuri de profil.
Iubeste mult natura si se inspira din ea, găsind în spațiul ei infinit cerul ochilor săi inocenți și suficientă puritate și voință pentru a continua drumul ales. Picteaza in acuarela,cu multa sensibilitate, asezand pe hirtie o particica din universul ei candid, o poezie tacuta ce reda starea ei de a fi. Paul Surugiu a sprijinit-o financiar și afirmă că Sofia va fi cu siguranță un copil reușit căci talentul, originalitatea si expresivitatea lucrarilor reprezinta garantia unui succes inedit.

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
27 iulie 2017