Tânara și talentată Narcisa din Bucovina a primit sprijin din partea proiectului caritabil Art by Fuego!

Cu ART BY FUEGO, există speranțe și șanse de a vedea dincolo de timp, de a crede, de a investi în ceva ce va avea la un moment dat câștig de cauză în lupta continuă a confirmărilor. Paul Surugiu sprijină tinerii în care vede lumină și putere de muncă, dar și posibilitatea de a dezvolta în ani o carieră impresionantă. Așa se face că a sprijinit financiar o tânără fenomen, o speranță a muzicii populare din Bucovina, a cărui idol este doamna Sofia Vicoveanca și care are o carismă spectaculoasă. Ungureanu Daniela Narcisa, denumită “NARCISA DIN BUCOVINA”, are 6 ani și e din comuna Paltinoasa, judetul Suceava. Iubește să cânte, iar talentul o va ajuta în timp să se dezvolte și să evolueze.
Debutul in muzica populara l-a avut la o varsta foarte frageda,la 3 ani si jumatate, atunci când a apărut pentru prima oară la Etno TV. Mai apoi a participat la diferite evenimente,spectacole si concursuri, unde a fost apreciată pentru glas, spontaneitate și minunea de pe chipul ei, plăcându-i la nebunie să cânte. În anul 2016 a participat la emisiunea NextStar, la Antena 1, ajungand pana in finala de popularitate. Recent, Narcisa a participat la emisiunea “Zestrea Neamului” a postului de televiziune Etno TV,unde a castigat finala de popularitate, având parte acolo de sprijinul lui … Fuego, alături de care a cântat în duet melodia emblemă a zonei sale – “CÂNTĂ CUCU ÎN BUCOVINA”.
Noi îi dorim mult succes și voință!

NARCISA DIN BUCOVINA ÎI MULȚUMEȘTE LUI PAUL SURUGIU-FUEGO PENT…

Există suflete pe lumea asta pe care n-ai cum să nu le iubești. Unul dintre acestea este Narcisa, care-i de-o dezinvoltură cum rar întâlnești, iubind scena și muzica populară. Paul Surugiu a fost alături de ea, spijinind-o financiar prin proiectul ART BY FUEGO și cântând alături de ea în duet, într-un moment special, savuros, în cadrul finalei unui nou show de talente ce va debuta în curând la ETNO TV. Ungureanu Daniela Narcisa este o tânără inocentă, de doar șase ani, care cântă și-și dorește să ajungă un nume reprezentativ, idolul său fiind doamna Sofia Vicoveanca. Situatia sa financiară și familială nu e cea mai fericită, dar ea este stâlpul casei și un exemplu nemaiîntâlnit de determinare și putere! Mult succes, draga noastră! #narcisadinbucovina #artbyfuego #sprijin

Publicată de ART BY FUEGO pe Miercuri, 11 octombrie 2017

sursa: www.facebook.com/artbyfuego