Tânărul actor și interpret Șerban Marian Octavian a fost sprijinit de proiectul Art by Fuego!

Ne știți deja, de aproape doi ani, că ne place să-i sprijinim și să-i susținem pe cei mai buni dintre cei buni tineri talentați. Cumva, viitorul lor nu depinde de noi, dar prin ajutorul oferit de Paul Surugiu, ei au o speranță în plus, au lumină și pot străluci mai tare pentru viitorul minunat pe care-l au, ca o binecuvântare, în fața lor! Așa se face că Paul l-a sprijinit recent, prin ART BY FUEGO, la FESTIVALUL IEDERA-UN COLȚ DE RAI, pe tânărul ȘERBAN MARIAN OCTAVIAN, un copil extrem de talentat, abil, frumos și demn de toată lauda pentru determinarea sa.
Provenit dintr-o familie de preoți, cu mama și ea la rându-i artistă, Octavian a câștigat un premiu important la secțiunea folclor, dar și marele premiu la recitare, fiind un viitor actor. Octavian este real talent, având o dexteritate extraordinară în a interpreta diferite roluri și texte. Are 11 ani, este un elev premiant și potrivit lui Paul, se prefigurează a fi un mare actor de comedie.
Este în clasa a cincea și a adunat pe parcursul timpului mai multe trofee, în diverse țări, pentru cântat și recitat. Îi dorim mult succes și-l asigurăm de tot sprijinul proiectului ART BY FUEGO!

sursa: www.facebook.com/artbyfuego