Tânărul chitarist Petruț Alexandru din Brasov, a fost sprijinit de proiectul lui Paul Surugiu-Fuego!

Nu am glumit deloc atunci când am spus că ART BY FUEGO poate schimba vieți. Avem deja multe cazuri printre cei sprijiniți, pe care vom continua să-i ajutăm, să-i promovăm, să le arătăm frumosul în toată splendoarea și deplinătatea sa.
Să știți că imboldul acesta nu e doar o recunoaștere, e o schimbare la 180 de grade, o responsabilizare a micilor talente, care simt că au de ce și pentru ce să lupte, de la viitorul lor, la cel al țării. Așa se face că la lista de peste 150 de tineri ajutați, se adaugă și minunatul chitarist Petruț Alexandru, un copil de 14 ani, timid, dar cu talent cât carul. Are numeroase premii la activ, concerte susținute în Brașov, făcând deja, la vârsta sa, performanță la acest instrument.
Are modele mari și este eminent la învățătură. La Brașov, la super evenimentul „CHEMAREA DRAGOSTEI”, ne-a impresionat pe toți cu trăirea, cu repertoriul ales și cu bucuria de a cânta, spunând că acolo unde se termină vorbele apare muzica! Alexandru a fost ajutat de către Paul, iar acum are parte de un alt aplomb, vrând deja să compună piese proprii. Cu siguranță va fi unul dintre viitorii chitariști de succes ai României!

 

 

sursa: www.facebook.com/artbyfuego