Tânărul instrumentist Giulian Lupu a fost sprijinit de proiectul lui Paul Surugiu!

Excelența nu ține cont de vâsrtă, n-are criteriu de identificare și nu apare atunci când cineva îi planifică. De obicei ea intră în discuție atunci când există cu adevărat talent, sclipire de geniu, acel ceva care nu poate fi descris în cuvinte și care face dintr-un simplu puști spre exemplu, un mare om care va ajunge în viitor un excepțional instrumentist.
Este vorba despre GIULIAN LUPU, o minune de copil, ce cântă la saxofon, el fiind sprijinit de ART BY FUEGO în cadrul evenimentului „DE VORBĂ CU CERUL”, ce a avut loc la Palatul Culturii din Iași. Ce e cu atât mai interesant, dincolo de talentul de care a făcut dovadă acum o săptămână, interpretând o partitură celebră din repertoriul lui Eric Clapton, e faptul că el studiază doar de 11 de luni acest instrument.
Are 11 ani și are la activ întrun an de zile aproape 100 de premii internaționale și o mulțime de participări și trofee naționale. Cumva, granițele puterii acestui copil au depășit normele și au ajuns să-l transforme într-un mic star de la vârsta fragedă. Firește că mai are mult de muncă, iar Paul Surugiu va fi alături de el în continuare! Giulian este elev în clasa a cincea la Colegiul Național de Artă Octav Băncilă Iași, prof. Laurențiu Reuț, una dintre pepinierele de instrumentiști valoroși ai lumii!Mult succes, Giulian! 

sursa: www.facebook.com/artbyfuego