Tânărul interpret Filip Cioc a fost revelația concertului susținut de Paul Surugiu la Galați!

Știați că tablourile lui Paul se plimbă prin România, alături de el în cadrul turneului național ART BY FUEGO? Ei bine da, momentul său special din spectacol arată, în afara copiilor talentați, și operele lui Paul inspirate din cântecul emblemă CASA PĂRINTEASCĂ, refren special pe care-l interpretează unplugged în cadrul concertului. O încununare a inițiativei sale admirabile și un motiv în plus pentru a demonstra că scopul său esențial este frumosul și perpetuarea acestuia prin toate mijloacele.
La Galați, în cadrul a două evenimente, Paul l-a prezentat publicului său pe micul FILIP CIOC, o minune de băiat, sprijinit de ART BY FUEGO. Are doar nouă ani, iar povestea sa este impresionantă, el având doar 5% vedere. Este un elev eminent, un puști isteț și are acea fărâmă de talent și dezinvoltură care în curând îi va fi de bun augur pentru a ajunge un mare artist.
http://artbyfuego.ro/filip-cioc-a-fost-sprijinit-financiar…/
Fuego l-a ajutat financiar din nou și i-a oferit posibilitatea să-și îndeplinească visul – acela de a cânta pe scenă alături de el. După ce a impresionat audiența cu o piesă cutremurătoare a lui Laurențiu Cazan, Filip a realizat un duet cu idolul său, Paul, după ce acesta, cu ochii în lacrimi, l-a felicitat.
Puștiul este o lecție pentru noi toți. Cu o voință de fier, viața sa va fi încununată de succes, chiar dacă umbrele-i țin chipul întristat. Mult succes, Filip!

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
20 decembrie 2016