Tânărul interpret Sebastian Scorta a fost sprijinit de Paul Surugiu-Fuego, în cadrul Festivalului Național „Benone Sinulescu”!

Proiectul “ART BY FUEGO” nu e făcut cu scop demonstrativ, nici pentru a impresiona, nici pentru a susține o imagine. Dimpotrivă, personajele principale ale acestei povești sunt cei 170 de tineri sprijiniți până în prezent, în aproape trei ani, dar și oamenii valoroși pe care-i premiem, artiștii ce ne sunt alături și bucuria de a promova o pasiune dusă la alt nivel.
Pentru că pictatul nu e pentru Fuego altceva decât o pasiune și o modalitate de a se arăta util! Și bine face, implicându-se în multe situații cu un caracter social, ajutând la propriu nenumărați copii, artiști, bătrâni.
Zilele trecute, Paul Surugiu a fost invitat special al celei de a doua ediții a Festivalului „Benone Sinulescu” de la Buzău. Pe lângă recitalul de excepție, super duetul cu maestrul Sinulescu, Fuego a oferit un premiu unui tânăr talentat. Este vorba despre Sebastian Scoarță, un pui de om cu o voce excepțională, cu repertoriu bine ales, cu simț artistic și cu un viitor luminos în față. Sebi are acum posibilitatea de a continua visul său și chiar merită să creadă în talentul minunat pe care-l are! Așa a fost, în urmă cu peste 20 de ani, cu Paul Surugiu. Benone Sinulescu a fost cel care l-a recomandat unei case de discuri și a garantat pentru succesul său! Poate și de asta „ART BY FUEGO” e important – oferă șanse, oferă speranțe și arată o altă cale a artei! Imaginile sunt realizate de marele fotograf, corespondent de război, jurnalist, un profesionist al breslei, fotograful Teatrului Național din București, Florin Ghioca!

sursa: www.facebook.com/artbyfuego