Tânărul talent Răzvan Mihnea Butnaru a fost sprijinit de proiectul Art by Fuego!

La noi pe pagină veți găsi întotdeauna frumos. De la picturi la mesaje motivaționale atent gândite și oferite, până la recomandări, artiști valoroși și desigur, tineri foarte talentați, aflați în momentul în care au nevoie de șanse, de reale oportunități pentru a crește și pentru a deveni nume de rezonanță. Este și cazul lui Răzvan Mihnea Butnaru, copil atomic, cu personalitate artistică desăvârșită, provenind dintr-o familie de intelectuali care-și dedică tot timpul formării sale.
La prima vedere, are cu siguranță stofă de star și la cum i-a fost startul, cu siguranță va ajunge. Mihnea este talentat, iar pasiunea sa principală este muzica.
Cea pentru care are o slăbiciune de mic, el fiind actualmente în clasa a II-a a Liceului Pedagogic “ Nicolae Iorga” Botoșani și membru al grupului “ Cheia Sol” , coordonat de apreciata profesoară Oana Pușcașu (interpret și compozitor) , grup muzical, care promovează tinerele talente, cu o carieră impresionantă: nenumărate concerte și festivaluri, premii naționale și internaționale, materiale discografice, colaborări cu nume importante din muzica autohtonă, cu multe dintre posturile de televiziune și radio, având și o emisiune proprie la o televiziune locală.
Pentru el, muzica e o fascinație, un univers care-i permite să se joace cu folos și să-și ducă mai departe harul spectaculos pe care-l deține. Deja a început să facă performanțe, iar ART BY FUEGO, prin Paul Surugiu a fost alături de el, sprijinindu-l în acest demers admirabil – acela de a împlini un vis și de a purcede într-un destin de succes. Are toate șansele!

sursa: www.facebook.com/artbyfuego